Избери сума 50 лв.
+
50 1300
Срок 3 дни
+
3 30

Бързи пари на заем

Всеки човек печели и харчи парите по различен начин. Има мнение, че парите дават свобода и големи възможности затова искаме бързи пари. Повечето хора по света бързат да спечелят колкото може повече. Но не зависейки от възрастта идват моменти, когато трябва да се признаем сами на себе, че ни липсват и търсим пари на заем.

Съвременните младежи искат бързи пари, а по-възрастните искат стабилността.

Но абсолютно всеки е поставен в различни условия и не винаги получава очакван резултат. В такива случаи дори и късмета го споменават. И абсолютно всеки от тях има право за мнение.

Как да получите кредит?

1

Посочете сума и срок

3

Попълнете онлайн-заявка

2

Изберете най-добро предложение

4

Получете потвърждение и пари

Защо ние?

Кредитиране 24/7
Без проверки на документи или доходи по всяко време на деня. Удобен интерфейс дава бърза ппроцедура за попълване на заявката.
Удобно и лесно
Избирайте подходяща за вас оферта и начин за получаване на пари. Биниксо ще ви спести времето за самостоятелно изучаване на кредити.
Без такси
Binixo не взима никакви такси. Изборът на персоналните предложения се прави безплатно. Ние работим само с проверени компании.

Какво мислят клиентите за нас?

Също така можете да получите кредити в други градове

Бързи пари на заем - Binixo.BG

Пари на заем онлайн

Ако сте решили, че искате да кандидатствате за подобен заем, ето вашите действия. Следвайте инструкцията:

  1. Проверявате стабилна връзка с Интернет мрежа
  2. Влизате на нашия сайт, внасяте точните си данни
  3. Проверявате всички данни, попълнени в анкета и я изпращате.
  4. Очаквате известие от нас.

Например: попълвате така — Мария Петрова, (с ЕГН хххххх), 700 лева за срок 30 дни и вашия имейл.

Мислете, кой ще даде бързи пари без доказване на доход? Вижте какво предлагаме. Всеки пълнолетен гражданин на държавата има право да получи такъв кредит.

Даваме пари на лихва без залог - Binixo.BG

Нашата реакция

Понеже работим онлайн всичко става много бързо. Получавайки нова заявка тя веднага минава проверка на точност и валидност. Ако нямаме никакви съмнения веднага се свързваме с бъдещия клиент и обсъждаме необходими нюанси. Това отнема около 20 минути.

Ако все още оставате с въпроси, ще отговорим на всеки един от тях.

След това ще разберете дали ви даваме пари на лихва без залог.

Например, успяхте да обещаете на детето си хубав подарък или почивка на море, но последния момент разбирате, че заплатата се забавя или пък нямате точната сума. Тогава какво да правим? Няма как да разочароваме и натъжаваме собственото си дете. Даденото обещание трябва да се пази.

Пари на заем - Binixo.BG

Предимствата ни за пари на заем

Цялата ни работа е с предимства за вас защото предлагаме пари, които могат да решат финансов проблем по най-бързия начин.

Вие правите собствен избор онлайн, където никой не ви предлага омайващи суми или срокове, всичко правите вие сами.

Не вие нужно да търсите поръчители или да се притеснявате дали ще получите одобрителен отговор. Забележете, че вие сами избирате за каква сума кандидатствате, тоест още в началото самостоятелно я посочвате.

Резултатите получавате в рамките на един ден, което дава широки възможности и планиране на собствени разноски или покриване на дългове.

Единственото изискване е да направите вашия избор!

Нашите партньори

  • FastPay
  • aonk
  • asoc
  • cashterminal
  • easypay


Сайтът Binixo.bg е посредник при избора на компании, които предоставят онлайн заеми, и не носи отговорността за условията и клаузите на споразумението между заемодателя и кредитополучателя. Преди да кандидатствате за заем, трябва да се запознаете с условията на избраната МФО.

Binixo не начислява такси за използване на услугата.

Изисквания към кредитополучателя:

Лицето трябва да е над 18 години, да е гражданин на България.

Лихвен процент

В зависимост от кредитора лихвата може да варира: на ден от 0,11% до 0,13%, ГПР (годишна лихва) от 42% до 49,9%.

Заемна лихва:

Вы подаете заявку на кредит на сумму 200 левов со сроком действия договора 30 дни. Сумма к оплате составит 206,6 лева.

Тези стойности са приблизителни и могат да варират в зависимост от условията на кредитора.

Получаването на заем изисква отговорно отношение:

размерът на кредита следва да се определя, като се вземат предвид финансовите възможности на кредитополучателя, което гарантира навременни плащания;

заемите не могат да се считат за редовна бюджетна подкрепа, тъй като това може да доведе до натрупване на дългове;

заемът е отговорност, която може да засегне всички членове на семейството на кредитополучателя;

членовете на семейството трябва да знаят с каква цел е получена и кога, при какви условия и за каква сметка ще бъде върната;

всеки заем трябва да бъде изплатен, като се вземат предвид разходите, посочени в договора (комисионни, лихва, допълнителни комисионни).

Последствия от неизпълнение на заем

Кредитополучателят трябва да вземе предвид допълнителните разходи, формални и правни последици, които ще настъпят в случай на неизпълнение на задължения по заема. Кредиторът има право да предприема мерки за изплащане на размера на заема и допълнителни разходи:

Процесът на принудително възстановяване на заема може да бъде иницииран или е възможно прехвърлянето на правото на вземане на заем към трети лица.

Задължително се начислява лихва, която се изчислява от първия ден на забавяне до погасяването на заема и таксата за използването му.

Такива ситуации се отразяват неблагоприятно върху кредитния рейтинг на кредитополучателя и по-нататъшните му опити да уреди заем в други финансови институции.