Избери сума 50 лв.
+
50 1300
Срок 3 дни
+
3 30

Експресни заеми

Ако сте прекалили с разходите и гледайки в портмонето си го намирате кухо, не се притеснявайте, има изход. Експресни заеми — това е добро решение да вземеш спешни пари за кратко време.

Ползвайки услугите за експресни кредити вие получавате възможност по бърз начин да осигурите сметките си. Остава да разберете как да се прави.

Как да получите кредит?

1

Посочете сума и срок

3

Попълнете онлайн-заявка

2

Изберете най-добро предложение

4

Получете потвърждение и пари

Защо ние?

Кредитиране 24/7
Без проверки на документи или доходи по всяко време на деня. Удобен интерфейс дава бърза ппроцедура за попълване на заявката.
Удобно и лесно
Избирайте подходяща за вас оферта и начин за получаване на пари. Биниксо ще ви спести времето за самостоятелно изучаване на кредити.
Без такси
Binixo не взима никакви такси. Изборът на персоналните предложения се прави безплатно. Ние работим само с проверени компании.

Какво мислят клиентите за нас?

Също така можете да получите кредити в други градове

Експресни заеми - Binixo.BG

Условия и начин на кандидатстване за кредит веднага

Търсите помощ, която ще покрие разходи?
Условията са следните:
1. Попълвате анкета с данни.
Вашия плюс е, че избирате сами.

Например, търсите 500 лева и разполагате с две седмици.
2. Изпращате я на нас.

Кредит веднага - Binixo.BG

Очакване и резултат

Готово, от този момент чакате потвърждение за възможен кредит експрес.
След задължителна проверка на личната карта и обработване на заявката ще изпратим имейл с потвърждение. Най-често тази процедура отнема до 20 минути, така не се налага да чакате излишно. Много е удобно за вас защото посочвате сумата и срока сами.

Експресни кредити - Binixo.BG

За нас

Няма значение дали е понеделник или неделя, ние сме на вашето разположение, затова не е нужно да се чудите откъде ще дойде помощ или да вземате пари от частни лица без осигуровки. Ние сме отворени 24 часа за вас, работим онлайн и очакваме ви по всяко време.

Нашите партньори

  • FastPay
  • aonk
  • asoc
  • cashterminal
  • easypay


Сайтът Binixo.bg е посредник при избора на компании, които предоставят онлайн заеми, и не носи отговорността за условията и клаузите на споразумението между заемодателя и кредитополучателя. Преди да кандидатствате за заем, трябва да се запознаете с условията на избраната МФО.

Binixo не начислява такси за използване на услугата.

Изисквания към кредитополучателя:

Лицето трябва да е над 18 години, да е гражданин на България.

Лихвен процент

В зависимост от кредитора лихвата може да варира: на ден от 0,11% до 0,13%, ГПР (годишна лихва) от 42% до 49,9%.

Заемна лихва:

Вы подаете заявку на кредит на сумму 200 левов со сроком действия договора 30 дни. Сумма к оплате составит 206,6 лева.

Тези стойности са приблизителни и могат да варират в зависимост от условията на кредитора.

Получаването на заем изисква отговорно отношение:

размерът на кредита следва да се определя, като се вземат предвид финансовите възможности на кредитополучателя, което гарантира навременни плащания;

заемите не могат да се считат за редовна бюджетна подкрепа, тъй като това може да доведе до натрупване на дългове;

заемът е отговорност, която може да засегне всички членове на семейството на кредитополучателя;

членовете на семейството трябва да знаят с каква цел е получена и кога, при какви условия и за каква сметка ще бъде върната;

всеки заем трябва да бъде изплатен, като се вземат предвид разходите, посочени в договора (комисионни, лихва, допълнителни комисионни).

Последствия от неизпълнение на заем

Кредитополучателят трябва да вземе предвид допълнителните разходи, формални и правни последици, които ще настъпят в случай на неизпълнение на задължения по заема. Кредиторът има право да предприема мерки за изплащане на размера на заема и допълнителни разходи:

Процесът на принудително възстановяване на заема може да бъде иницииран или е възможно прехвърлянето на правото на вземане на заем към трети лица.

Задължително се начислява лихва, която се изчислява от първия ден на забавяне до погасяването на заема и таксата за използването му.

Такива ситуации се отразяват неблагоприятно върху кредитния рейтинг на кредитополучателя и по-нататъшните му опити да уреди заем в други финансови институции.