За нас

Binixo е брокер за заеми и работи с кредитополучатели от 2017 г. В началото компанията разработи пазара на финансови услуги в Източна Европа и спечели доверието на много клиенти там. След което тя започна да разширява обхвата на бизнеса си и сега кредитополучателите в повече от 10 страни по света използват услугите на Binixo, без да плащат такси за подпомагане на намирането на кредитор с по-добри условия.

Централният офис на компанията се намира в Унгария, в центъра на Будапеща на ул. Радай 31. А. Сайтът е собственост на Korlátolt Felelősségű Társaság Infinsacom. Можете да се свържете с неговите представители по телефон +36202114538 или като пишете на info@binixo.com

Нашите цели

Осигуряване на квалифицирана помощ на кредитополучателите, които искат да получат заем при най-благоприятните условия. Тези, които желаят да получат заем, трябва да намерят отговори на всичките си въпроси от заемния брокер за няколко минути.

Предоставяне на изчерпателна информация за кредитните организации, които оперират в Украйна. Уведомяване на кредитополучателя за предложената лихва, максималната сума на кредита и възможния срок на заема, както и изискванията, които кредиторът поставя към потенциалния кредитополучател. Всичко това ще даде възможност да се разбере с кого е най-добре да се сключи договор за заем, за да се получат най-благоприятните условия.

Провеждайте ефективно обучение на клиентите за компетентния избор на финансова институция, с която ще бъде сключено споразумение, по време на което се съсредоточете върху клаузите на споразуменията и условията, на които трябва да се обърне максимално внимание при издаване на кредитен продукт.

Нашите предимства

Кредитен брокер предоставя услуги на кредитополучателите безплатно.

Когато кандидатства за Binixo, кредитополучателят ще получи избор от повече от дузина финансови организации, които отдавна работят в областта на кредитирането и са се доказали като най-добрите.

Можете да се свържете с Binixo по всяко време, тъй като компанията предоставя услуги на кредитополучателите по всяко време на деня. Работата се извършва без почивни дни и почивки.
Благодарение на Binixo дизайнът на заемния продукт е значително опростен и ускорен. Услугата има интуитивна навигация, така че намирането на кредитна институция и получаването на финансов продукт (заем) ще отнеме минимум време и няма да създаде трудности.

Ние по света

Binixo бързо разширява бизнеса си — постоянно изследва новите пазари в света. Понастоящем кредитен брокер вече е представен в много други страни. Например, консултантски услуги вече могат да бъдат получени не само от кредитополучатели от Полша, България и Украйна, но и от тези, които желаят да кандидатстват за заем в Испания, Колумбия, Южна Африка. Binixo също работи с кредитополучатели във Филипините, Бразилия, Аржентина, Индонезия, Колумбия, Мексико и Виетнам. И това е само началото — по-нататъшни кредитополучатели от още повече страни ще могат да получават квалифицирани услуги на Binixo.